F.O.O.D.
Knížka, kterou držíte v ruce, vznikla jako reprezentativní výběr toho nejlepšího, co bylo publikováno v kulinárním časopise F.O.O.D. v uplynulých třech letech. Při práci na tomto výběru postupoval tým časopisu podle skladby klasického menu od předkrmů a chuťovek po dezerty. Ačkoli jsou vybrané recepty výjimečně pohledné a často i neotřelé či exotické, byly opatřeny řadou tipů a poznámek, které čtenářům usnadní výběr, osvětlí některá méně známá fakta a také je přesvědčí, že i profesionálně prezentované pokrmy nejsou mimo dosah domácí přípravy. Účel tohoto souboru receptů tak tkví mimo jiné i v přesvědčení, že dobrá kuchyně nezná hranice, je plná fantazie a stále nových podnětů, které ale stojí na pevných základech tradiční přípravy. Chtěli jsme vás přesvědčit, že v jednoduchosti je krása a že vytvořit efektní a přitom chuťově zajímavé jídlo je zcela ve vašich možnostech. Pevně doufáme, že nám vy i vaši hosté dáte za pravdu!